Priser & Pass

Kolla alltid på online-bokningen. Där hittar du när första passen börjar inför säsongen. Kom ihåg att avboka dig från pass på online-bokningen då du inte kan komma.  Annars blir det tomma platser och vi har alltid medlemmar som vill hoppa in och träna.

PRISLISTA 

gäller från 101221

Prisändringar: Månadsavtalet via autogiro är skyddat mot alla slags höjningar under bindningstiden. Därefter kan prishöjning komma att ske. Eventuell prishöjning meddelas minst 45 dagar innan den träder i kraft via nyhetsbrev eller hemsida. När din avtal utgått kommer prishöjningen träda i kraft. Du har en månads uppsägningstid efter avtalets slutdatum.


PERSONLIG TRÄNING & RÅDGIVNING

Boka personlig rådgivning och PT genom e-post på johannaspower@gmail.com.

Jóhanna Kristín Malmquist Ägare, VD, PT, Kostrådgivare, Gruppinstruktör m.m.

Personlig Träning, Kostrådgivning

Johanna

1 gång (60 min)
600 kr

10 ggr
5 500 kr

Kom igång paket 3 ggr
3 timmar/3 olika tillfällen 
1 500 kr

Duo träning (2 pers)
350 kr/pers

Grupp PT (4 pers)
250 kr/pers

Träningsprogram med instruktion

600 kr

Kostschema
600 kr

Träningsprogram + Kostschema
1050 kr

Hälso Scanner- Fettmätning
150 kr

Petra Blomqvist Wikström Spinning, Core, Power Camp, Licenserad löpcoach, PT m.m

Gym-coachen Diane

Träning ska vara kul men ibland har man tappat motivationen eller känner att det tar emot att gå till gymmet. Av Diane blir du peppad och coachad i gymmet under 1 timme. 

Passet passar dig som behöver en nytändning och anpassas efter ditt egna behov, oavsett tidigare träningserfarenhet. 

Pepp pass med Gym-coachen

1 gång (60 min)
500 kr

Gym- coachens pepp-paket
3 timmar/3 olika tillfällen
1 200 kr (Ord Pris 1 500 kr)

Duo Pepp – träning med Gym-coachen (2 pers)
300 kr/pers

Grupp Pepp – träning med Gym-coachen (4 pers)
200 kr/pers

Träningsprogram med instruktion
600 kr

Personlig Träning & Löpcoaching

Petra

1 gång (60 min)
600 kr

Kom igång paket 3 ggr
3 timmar/3 olika tillfällen
1 500 kr

10 ggr
5 500 kr

Träningsprogram med instruktion

600 kr

Löpschema för 4, 6 eller 8 veckor
600 kr

Korrigering / Justering på Löpschema 
400 kr

PASSBESKRIVNING 

Boot Camp: Enkel och varierande intervallträning där man snabbt kommer i form. Det spelar ingen roll om du är amatör eller aktiv. Det passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Utmana dig själv.

Booty & Abs: Ett intensivt Tabata-träningspass med fokus på rumpa och mage. Passet är tidseffektivt och högintensivt. Passar dig som vill träna snabbt men effektivt eller kombinera med annan träning, oavsett träningsstatus och ålder.

Box Aerobic: Pulshöjande träning som varvas med styrkeövningar. Bål, rygg och ben får en rejäl genomkörare här. Du väljer själv om du vill träna ensam eller i par med handskar och mittsar. Koreografin är enkel och innehåller en hel del hopp, men kan lätt anpassas efter din träningsförmåga. Oavsett om du är vältränad eller nybörjare, kan vi tillsammans får ut maximal träning den här timmen.  

Cardio HIIT: Stegkombinationer på golvet till musik. Vi kör non-stop under 30 minuter.  Alla övningar kan anpassas i intensitet beroende på hur hårt just DU vill köra!

Cirkelträning / Stationsträning: Här blandas rörlighet, teknik, styrka och puls under 60 minuter för att du ska få ett allsidigt träningspass. Alla övningar kan varieras i utförande och intensitet för att passa just Dig.

Morgonpasset: Enkel och varierande intervallträning . Det spelar ingen roll om du är amatör eller aktiv. Det passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Utmana dig själv.

Power Core: Styrkepass med fokus på bålmusklerna (mage och rygg) och de muskler som binder samman över- och underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka kroppens grundstomme och bidrar till att förebygga skador. En träningsform som passar alla.

Power Camp: Power camp är ett pass som passar dig/den som tycker om att träna hårt i intervallform. Styrkeövningar och flås blandas i olika tidsintervaller. Passen ser olika ut från gång till gång. Man kan anpassa passet från där man är just nu träningsmässigt genom att t ex ta lättare vikter eller dra ned på tempot”.

PowerHopp är en jätte rolig, effektiv & skonsam träningsform på studsmattor.  Den passar alla – oavsett ålder och erfarenhet. Vi tränar kondition, styrka, balans & flexibilitet. Det är ett fantastiskt komplement till löpträning som ger effektivare och starkare löpsteg. Vad sägs om 5-12 minuter snabbare tid när du springer milen?!?  När du tränar PowerHopp förbränner du 600-1000 kalorier och sätter igång lymfsystemets livsviktiga cirkulation som skyddar mot sjukdomar och stärker kroppens immunförsvar. På köpet får du en mängd andra hälsoeffekter som glädje & endorfinkickar. Det är faktiskt väldigt beroendeframkallande. PowerHopp är väldigt skonsam för knän, höft och rygg.

Power Step: Step-up i fartfyllda stegkombinationer! Vi jobbar upp flåser genom att kliva upp och ned på step-brädor till musik! Alla övningar kan anpassas i intensitet beroende på hur hårt just DU vill köra!

Power Styrka: Effektivt helkroppspass med fokus på styrka. Vi jobbar med skivstång och vikter av olika slag. Detta pass är perfekt att kombinera med något av våra efterföljande flåspass som Power Step och Spinning.

RAM: ( Rygg och axelmobilitet )
Passet skapade Mats utifrån egna problem som lätt uppstår ländryggen, nacken och axlarna.
Rörlighet i utsatta delar som ofta ger upphov till smärta och begränsad rörlighet. 

Rygg/Mage/BÅL: Olika styrkeövningar för att stärka din rygg & mage, den inre korsetten! Träna din bål för att bättre klara av din vardag och undvik ryggproblem & smärtor. Olika hjälpmedel kan förekomma under passet så som pilatesboll & käpp/pinne.

Spinning: Effektiv konditionsträning på cykel till musik i varierande tempo och intervaller. Du väljer motståndet efter din egen styrka och ork, passar alla!!

SpinnXpress /Power Spinning: Intensivt cykelpass på 30 minuter. Passar dig som vill träna snabbt men effektivt, eller kombinera med annan träning.

Power Hour/Starkare/Power Mix : Funktionell träning som innefattar balans, rörlighet, bålstyrka samt träning som hjälper en att bli starkare i vardagen och styrka för hela kroppen.  Utmanande och kul - går alltid att anpassa till din nivå och svårighetsgrad.

Styrka/Step: Varierad styrketräning för hela kroppen & funktionell träning med enkla steg kombinationer.

Power Pump: Styrketräning med skivstång och vikter. Enkla basövningar för att stärka hela kroppen. Vi jobbar med uthållighet, många repetitioner i olika tempon till musik.

Power HIIT: Enkel och varierande intervall/ kondition träning där du snabbt kommer i form. Passar dig som vill träna snabbt men effektivt eller kombinera med annan träning, oavsett träningsstatus och ålder.